exserauto-BardahlDes del mes de maig comptem amb tota la línia de productes de la marca Bardahl, especialistes mundials en tractaments de motor i químics.
En els anys 30, Ole Bardahl, enginyer nord-americà d’origen noruec, descobreix un principi de lubricació revolucionari, basat en el fenomen de la polarització. Això permet mantenir una pel·lícula antifricció, anti desgast i d’extrema pressió sobre totes les parts metàl·liques en moviment, i per tant, en qualsevol tipus de sistema mecànic. El producte era fins a tal punt revolucionari que l’exèrcit nord-americà el va mantenir en secret fins a la fi de la segona guerra mundial.
L’any 1954, els productes de Bardahl fan la seva aparició a Europa, on s’implanta amb gran èxit. El 2004, Bardahl inaugura la seva nova fàbrica a Bèlgica, des d’on subministra els seus productes a tot el continent.
La innovació encara constitueix avui un dels majors triomfs de Bardahl. Aquesta recerca permanent passa per un gran nombre de proves, assajos de motor, fricciómetre, prova de les 4 boles, referències de constructors i molts altres,
La certificació ISO 9001 és una garantia de qualitat per a tots els estats de producció, i l’ISO 14001 assegura el respecte pel medi ambient.