Exserauto - FiltronCom a empresa pertanyent al Grup MANN+HUMMEL, líder mundial en l’àmbit de la tecnologia de la filtració, els seus filtres estan presents al mercat des de l’any 1982 i al llarg dels anys s’han guanyat la confiança de centenars de milers de mecànics.
L’oferta inclou filtres per a turismes i camions, així com filtres concebuts per al seu ús en diferents tipus de maquinària motoritzada. Gràcies al desenvolupament dinàmic i a la més alta qualitat dels filtres oferts, l’activitat comercial de Filtron té un abast global: els seus productes es comercialitzen en més de 80 països del món.
L’oferta de més de 2700 referències cobreix el 97% del mercat europeu de vehicles i inclou cada vegada més productes. A les seves fàbriques es produeixen cada any més de 90 milions de filtres, amb una plantilla de més de 2200 professionals.
Cada filtre fabricat compleix amb els requisits de resistència i servei exigits pel fabricant del motor o vehicle, gràcies a les cadenes i processos de producció moderns implementats a les seves fàbriques amb el sistema de gestió de qualitat segons la norma ISO/TS 16949.2009.
La precisió dels processos de producció està verificada pels majors fabricants d’automòbils del món. Per a ells, fabriquen filtres que s’instal·len com a equipament original.
Proporcionen filtres per a primer equip en més de 100 vehicles dels fabricants mes importants del sector, com ara: Mercedes-Benz, Volkswagen, JaguarRolls-RoyceAston Martin o Tesla. La presència de Filtron al mercat d’equipament original és la millor prova de la qualitat dels filtres que fabriquen.